Актуелно

Дијагностика

Тестовите за SARS - CoV-2, кои можат да дадат резултати за неколку минути, може да означат поместување од традиционалните клинички дијагностички лабораториски тестови, кои траат со денови до тестовите за POC (point of care) што може да се извршат на терен.

Прочитај повеќе