social image
ОВОЗМОЖУВАМЕ ПОДОБРА ГРИЖА
Индустријата за здравствена заштита зависи од нашата колективна дистрибуција и технолошките решенија за поефикасно работење, пониски трошоци и подобрување на здравјето на пациентот.
Медицински помагала 
Вашиот единствен извор за продажба на големо на медицински помагала, лабораториска опрема и амбулантни медицински материјали
Брзи антигенски
тестови


Брза, прецизна и едноставна метода за дијагностика на инфекција со COVID-19, резултати за само 15 минути  
Брзи молекуларни тестови
 
Откривање на вирусот во плунката, главен вектор во ширењето на овој вирус, препорачано како релевантно за дијагностицирање на SARS-CoV 2
Бакар оксид заштитни маски

Најбезбедната медицинска маска на светот. 99,9% ефикасна антивирусна и антибактериска заштита на персоналот и пациентите
EasyCOV
COVID-19 Брз и лесен молекуларен тест преку плунка
SkillCell и Sys2Diag / CNRS ја искористија својата технолошка експертиза и распоредија исклучителни ресурси за развој на EasyCOV, особено релевантен тест во борбата против епидемијата на COVID-19:

Откривање на вирусот во плунката, главен вектор во ширењето на овој вирус, препорачано како релевантно за дијагностицирање на SARS-CoV 2
 
  • Лесен за употреба - Не е потребна лабораторија
  • Резултати во рок од 40 минути
  • Лесно се толкува: промена на бојата
 
EasyCOV е особено прилагоден за поддршка на ефикасни стратегии за повторно отворање.
Дијагностика 04.2.2021 Тестовите за SARS - CoV-2, кои можат да дадат резултати за неколку минути, може да означат поместување од традиционалнит... Види детали
Бакар-оксид респираторните маски може значително д... 05.2.2021 Употребата на заштитни респираторни маски за лице е усвоена универзално како важна мерка во борбата против COVID-19 Види детали
Корејските производители на COVID-19 брзи тестови ... 04.2.2021 На 21 јануари, Хумасис во јавниот извештај изјави дека се согласил со Celtrion да ги снабдува со антиген tтестови за Cov... Види детали
Види ги сите нови вести
Humasis COVID-19 Ag Test
Брзи антиген тестови за детекција на активна инфекција со COVID-19
Humasis COVID-19 Ag Test е ин витро дијагностички тест во еден чекор, заснован на имунохроматографска анализа. Тој е дизајниран за квалитативно откривање на SARS CoV-2 антигени во примерок од назофарингеален брис кај суспектни пациенти.
Контактирајте нѐ
За сите ваши барања или потребни информации испратете ни порака преку формуларот, директно на наведените e-mail адреси или телефон, нашиот тим ќе Ви излезе во пресрет