Добредојдовте во Медикагент
Ние веруваме дека поквалитетната нега доаѓа кога здравствените организации низ поставките се навистина здрави. Ние обезбедуваме производи, технологија и ресурси кои им се потребни за поефикасно работење, пониски трошоци и подобрување на здравјето на пациентот.
Се наоѓаме во ера на невидена комплексност во здравството. Грижата за пациентот не е на ниво на кое што треба да биде, а многу од организациите што обезбедуваат грижа треба да станат многу поздрави, исто така.

Ова е причината зошто нашата визија е да ја подобриме грижата во секој сегмент - еден производ, еден партнер, еден пациент истовремено. И ова го правиме секој ден со допирање буквално на секој аспект на здравствената заштита.

Ние соработуваме со компании, даватели на грижа, аптеки, производители, владини институции и други за да ги доставуваме вистинските медицински производи за здравствени услуги на пациентите на кои што им се потребни и кога им се потребни - безбедно и економично.

Контактирајте нѐ

За сите ваши барања или потребни информации испратете ни порака преку формуларот, директно на наведените e-mail адреси или телефон, нашиот тим ќе Ви излезе во пресрет